En vädjan till Jimmie.

Jimmie, från en som varit utbränd till en annan; hoppas du mår bättre och hittat ett sätt att att förhålla dig till alla måsten och krav. Jag hoppas att du aldrig kommer behöva drabbas av samma sak igen.

 

Men snälla Jimmie Åkesson, det får vara nog nu. Jag tror Dig verkligen inte när du intygar att SverigeDemokraterna har nolltolerans mot rasism. Det har varit alldeles för mycket bevis på motsatsen. Här kommer några;

 

- En vice partiordförande som kallar flyktingar för parasiter och vill köpa fängelseplatser utomlands för tredje generationens invandrare som hamnat i bryderi med rättvisan. Som vill avvisa hela släkter och påstår att all mobbing i svenska skolor skulle upphöra om alla invandrare utvisades.

 

- Högt uppsatta partiföreträdare som anfaller en känd svensk komiker med järnrör.

 

- Hatiska och rasistiska kommentarer på diverse hatsajter skrivna av Sverige Demokratiska företrädare som bl a tjänstgör via sitt politiska mandat i migrationsdomstolar.

 

- En jurist anställd av SD som tjänstgjorde (tjänstgör?) hos Er EU-parlamentariker kallade professor Jerzy Sarnecki för judesvin på webbsidan Flashback.

 

 

Och det bara fortsätter så här, exemplen är många. Du, Jimmie Åkesson, och dina partikamrater brukar alltid framhäva att Ni är de enda som tar ordentligt ansvar för Sverige. Men snälla Jimmie, du tar ju inte ens ansvar för ditt eget parti.

 

Om det nu, mot all rimlig förmodan, skulle vara så att Ni faktiskt inte tolererar rasism och hat i SverigeDemokraterna; är det inte dags att Ni faktiskt tar ansvar för Sverige nu? Är det inte dags att inse att Ert parti SverigeDemokraterna är som en enda stor flugfångare för alla missnöjda och blint hatande människor vi har i vårt konungarike? Tror Du Jimmie, att dessa människor kommer att sluta hata även om Ni fick igenom att exempelvis stoppa flyktingmottagandet? Självklart inte.

 

Medicinen för att avhjälpa detta hat är att vara en god förebild och förespråka medmänsklighet. Ge dem förutsättningar att känna framtidstro och delaktighet. Det kommer inte hända bara för att Sverige, om Ni fick bestämma, började föra en mer restriktiv invandringspolitik . En ny syndabock skulle hittas och hatet skulle fortsätta.

 

Snälla Jimmie Åkesson, jag ber. Är det inte dags för dig och övriga partiledningen i Sverige Demokraterna att faktiskt ta det där ansvaret Ni vurmar så starkt för? Ni har chansen. Om det nu är så att Ni, mot all rimlig förmodan, faktiskt älskar Sverige så mycket som Ni säger, och tar det stora ansvar Ni påstår Er ta.

 

Då är det dags att med omedelbar verkan upplösa SverigeDemokraterna innan Ni och Ert parti har skapat så mycket hat och segregation i vårt vackra land att det aldrig kommer kunna ställas till rätta igen.

 

Tack på förhand.